ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

banner image

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΓΑΡΔΕΛΗΣ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ | 2104836175, 6977312209


Η Εταιρεία μας "ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΓΑΡΔΕΛΗΣ" εδρεύει στον Πειραιά στην οδό ΦΑΛΗΡΟΥ 92. Υπεύθυνος της επιχείρησης είναι ο κ. Γαρδέλης Γεώργιος. Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον τομέα των μεταφορών - μετακομίσεων και ανυψώσεων προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών που αναλαμβάνει πάντα με επαγγελματισμό και συνέπεια απένταντι στον πελάτη υποσχόμενη την άριστη ποιότητα.

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Μεταφορική-Ανυψωτική Γαρδέλης πραγματοποιεί εδώ και 30 χρόνια μετακομίσεις και μεταφορές σπιτιών, εταιρειών, καταστημάτων αλλά ακόμα και μεταφορές ολόκληρων κτιριακών συγκροτημάτων από μία περιοχή σε κάποια άλλη, στην Ελλάδα και σε ολόκληρη την Ευρώπη

Για τις μεταφορές – μετακομίσεις χρησιμοποιούμε ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών και  φροντίζουμε να ολοκληρώνουμε το έργο μας οικονομικά και με ασφάλεια...
 


Έχετε ανάγκη να μεταφέρετε αντικείμενα όπως πιάνα, ηλεκτρικές συσκευές εμπορεύματα καταστημάτων και κιβώτια, τότε ελάτε σε επικοινωνία με εμάς, και εμείς θα αναλάβουμε να κάνουμε την γρήγορη και ασφαλή μεταφορά των πραγμάτων σας.

Διαθέτοντας μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και άριστα εξειδικευμένο προσωπικό εγγυόμαστε την ασφάλεια των περουσιακών σας στοιχείων.


ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

Η εταιρείας μας έχοντας πολυετή εμπειρία στον τομέα των μετακομίσεων - μεταφορών εγγυάται την γρήγορη κα ασφαλή μεταφορά των πραγμάτων σας. Αναλαμβάνυμε με συνέπεια και επαγγελματισμό την μετακόμιση του σπιτού σας, του εξοχικού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου.
 
Είμαστε υπεύθυνοι επαγγελματίες στις μετακομίσεις και τις μεταφορές, και διαθέτουμε εμπειρία, εξειδικευμένο προσωπικό, άριστα υλικά συσκευασίας και τεχνολογικό εξοπλισμό. Με ασφάλεια μετακομίζουμε την οικοσκευή σας και σας αφαιρούμε άγχος, ταλαιπωρία, αναστάτωση.
Η επικοινωνία μας είναι άμεση, φιλική και βρίσκουμε μαζί την κατάλληλη λύση για την μετακόμιση σας, που κάθε μία έχει τις ιδιαιτερότητες και τις δυσκολίες της.
 
Μεταφέρουμε με ασφάλεια και οικονομικά, οικιακές συσκευές και έπιπλα. Ο στόλος μας αποτελείται τελευταίας τεχνολογίας ανυψωτικά μηχανήματα μετακομίσεων με δυνατότητα ανύψωσης 30μέτρα και εώς 400kgr.