ΑΝΥΨΩΣΕΙΣ

banner image

ΑΝΥΨΩΣΕΙΣ
ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΓΑΡΔΕΛΗΣ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ | 2104836175, 6977312209


Η Εταιρεία μας "ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ - ΓΑΡΔΕΛΗΣ" εδρεύει στον Πειραιά στην οδό ΦΑΛΗΡΟΥ 92. Υπεύθυνος της επιχείρησης είναι ο κ. Γαρδέλης Γεώργιος. Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον τομέα των μεταφορών - μετακομίσεων και ανυψώσεων προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών που αναλαμβάνει πάντα με επαγγελματισμό και συνέπεια απένταντι στον πελάτη υποσχόμενη την άριστη ποιότητα.

Με εμπειρία πολλών χρόνων, διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό και άριστα καταρτισμένους χειριστές είμαστε σε θέση να αναλάβουμε ανυψώσεις με απόλυτη ασφάλεια. Διαθέτουμε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας με δυαντότηα ανύψωσης έως 30 μέτρα και βάρους 400kgr. 

Η εταιρεία μας διαθέτει τα πιο σύγχρονα ανυψωτικά μηχανήματα και μπορεί να φέρει εις πέρας και με άψογη εκτέλεση οποιαδήποτε μετακόμιση από όποιον όροφο και εάν βρίσκεστε. Με εμπειρία πολλών χρόνων, σύγχρονο εξοπλισμό και άριστα καταρτισμένους χειριστές, είμαστε σε θέση να αναλάβουμε πολύπλοκες ανυψώσεις με απόλυτη ασφάλεια.Με το ανυψωτικό μηχάνημα μεταφέρεται με απόλυτη ασφάλεια κάθε είδους εμπόρευμα και επίσης εξοικονομείται πολύτιμος χρόνος.