Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

banner image

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ - ΓΑΡΔΕΛΗΣ
ΓΑΡΔΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ | 2104836175, 6977312209


Η Εταιρεία μας "ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ - ΓΑΡΔΕΛΗΣ" εδρεύει στον Πειραιά στην οδό ΦΑΛΗΡΟΥ 92. Υπεύθυνος της επιχείρησης είναι ο κ. Γαρδέλης Γεώργιος. Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον τομέα των μεταφορών - μετακομίσεων και ανυψώσεων προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών που αναλαμβάνει πάντα με επαγγελματισμό και συνέπεια απένταντι στον πελάτη υποσχόμενη την άριστη ποιότητα.
 
Ασφαλείς Ανυψώσεις- Μεταφορές-Μετακομίσεις-Αποθηκεύσεις σε όλη την Ελλάδα στις χαμηλότερες τιμές στην αγορά! Η πολύχρονη εμπειρία μας από το 1970 εγγυάται για την ικανοποίηση των αναγκών σας προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες στις μεταφορές μετακομίσεις(πιάνων, ηλεκτρικών συσκευών, κιβωτίων),αστικές διανομές εμπορευμάτων, συσκευασίες, αποθήκευση και φορτοεκφόρτωση, διαθέτοντας τελευταίας τεχνολογίας ανυψωτικά μηχανήματα μετακομίσεων με δυνατότητα ανύψωσης 30μέτρα και εώς 400kgr.
 
Η επιχείρηση μας ΔΙΑΘΕΤΕΙ εγκεκριμένο τερματικό αποδοχής καρτών POS, για την εξόφληση των παρεχόμενων υπηρεσιών.
 
 

Με έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό, προσφέροντας συνέπεια, ασφάλεια και σεβασμό Κινούμαστε με προσοχή και συνέπια στους δρόμους προστατεύοντας τα έπιπλα τις οικοσκευές σας και τα εμπορεύματά σας. Λειτουργούμε με ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης της οικοσκευής με υπευθυνότητα, αξιοπιστία και επαγγελματισμό. Ως ειδικοί στις μετακομίσεις μεριμνούμε για όλα τα στάδια της εργασίας που θα μας αναθέσετε και εγγυόμαστε την ασφάλεια της οικοσκευής σας.

Ο στόλος μας αποτελείται από ιδιόκτητα φορτηγά και ανυψωτικά μηχανήματα...

Περιοχές Εξυπηρέτησης

Εξυπηρεστούμε τις ακόλουθες περιοχές Αθήνα, Αττική, Πειραιάς (Αποθηκεύσεις), Νίκαια, Κερατσίνι, Κορυδαλλός, Γλυφάδα, Ρέντη, Τάυρος, Αιγάλεω, Άλιμος, Καρεας, Καμίνια, Νεάπολη, Βόρεια Προάστια, Νότια Προάστια, Ανατολικά Προάστια, Δυτικά Προάστια.Υπηρεσίες:
 Μεταφορές
 Μετακομίσεις
 Ανυψώσεις
 Αποθηκεύσεις
 Φορτοεκφορτώσεις
 Ταχυμεταφορές